Arizona Oce 1360 XT Flatbed 2.5D Printer

Over Printerior

Het merk Printerior B.V. is opgericht in 2019 en is een dochter onderneming van IMS Werkendam.

Printerior is een jonge startup en biedt 2.5D reliëfprinten aan voor interieurtoepassingen. Het is een bijzondere printtechniek, waarbij je de print niet alleen ziet, maar ook kunt voelen, door de opbouw van verschillende lagen inkt. Printerior print elk gewenst decor rechtstreeks op elk vlak materiaal; van hout tot glas, van acrylaat tot MDF, van vinyl tot papier. En brengt zo elk oppervlak tot leven. Een – letterlijk - indrukwekkende nieuwe tool voor architecten, project- en conceptontwikkelaars. Voor wie zijn klanten de juiste look én feel wil geven.

Met het vooruitstrevende 2.5D reliëfprinten van Printerior kunnen interieurs écht tot leven gebracht worden. Dynamische structuren nodigen uit tot aanraken en maken van elk plat vlak een tactiele belevenis. Printen met reliëf

Vrijwel elk idee kan op de speciale 2.5D LED Flatbed printer van Printerior in reliëf geprint worden. Realiseer bijvoorbeeld een hele wand in een woonkamer van sjiek leer, koeienhuid, stoere bakstenen of warm hout. Of een keukenmuur vol gekleurde hagelslag of sappige tomaten. Printerior is met name ook gespecialiseerd in geprinte keukenachterwanden op glas. Denk verder ook aan een kastdeur met inlegwerk van exotische houtsoorten, een Picasso als schilderij voor buiten, een plafond in de exacte kleur van de kantoorstoelen, archiefkasten van zebrahuid, een douchewand vol kiezelstenen of waterdruppels, of een bed met een hoofdbord van glas-in-lood. Elke print wordt opgebouwd uit verschillende lagen inkt, die zo voor de zicht- en voelbare structuur zorgen.

Decoratief en dynamisch

Printerior print rechtstreeks op een vlakke ondergrond van bijvoorbeeld MDF, hout, kunststof, glas, doek, vinyl, (behang)papier, forex of dibond. Denk hierbij groot: tot maximaal 308 x250 cm. Hierbij mag het materiaal maximaal 4,5 cm dik zijn. Wanden, plafonds en vloeren, tafels, deuren en kasten; kies het materiaal, kies het decor, kies de kleuren en creëer een interieur dat decoratief én dynamisch is als nooit tevoren.

Met 2.5D printen is mogelijk, wat voorheen onmogelijk leek. Zo kan bijvoorbeeld ‘leer’ op glas geprint worden, of een exclusieve houtsoort op MDF. Kostbare materialen worden levensecht nagebootst. Maar ook zware materialen, zoals het populaire marmer, kunnen op lichtgewicht materiaal geprint worden en zo in interieurs worden toegepast waar dit anders niet mogelijk zou zijn. 


2.5D printen
glasplaat met print

Hoe werkt het?

In onze webshop zijn diverse standaard afbeeldingen te vinden om uw keuken die finishing touch te geven die hij nodig heeft.

U kan de door u gewenste producten selecteren en bestellen via onze webshop. Gezien een glazen keuken achterwand altijd maatwerk is, nemen wij na uw bestelling contact met u op en gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u zelf een idee? Geen probleem!

The surface professionals helpen u graag!